Osallistu

Lähde Jennin matkaan

Yhteiskunta kuuluu kaikille ja poliitikkojen tehtävänä on rakentaa maailmaa, joka on yhteinen. Mahdollisuuksien tasa-arvo ei yhteiskunnassa toteudu – ja tämä pitää uskaltaa sanoa ääneen. Maailmaan tulee saada enemmän ihmisiä, jotka uskaltavat tarvittaessa sanoa, että tämä ei sovi. Ihmisiä, jotka erottavat oikean väärästä ja vääryyttä nähdessään uskaltavat asettua sitä vastaan.

Jenni hakee Helsingin vaalipiiristä eduskuntaan keväällä 2019 SDP:n listoilta. Jos haluat olla mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa, lähde Jennin matkaan. Tapoja on monia. Talkoojoukkojen osana pääset tekemään ennennäkemätöntä kampanjaa. Ota yhteyttä kampanjapäällikkö Tino Aaltoon (tino.aalto@gmail.com) ja kerro, mitä haluaisit tehdä. Hullutkin ideat ovat tervetulleita!

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä siitä, mitä kampanjassa tapahtuu, missä Jenni liikkuu ja miten voisit halutessasi auttaa kampanjassa. Uutiskirjeen tilaus onnistuu tästä.

Seuraa Jenniä somessa ja haasta keskusteluun. Jennin löydät niin Facebookista, Twitteristä (@JenniKarjalaine) kuin Instagramista (@JenniKarjal).

Tai haluaisitko kenties kutsua Jennin puhujaksi? Jenni on tunnettu setäkuiskaaja (katso Jennistä kirjoitetut artikkelit osiosta Jenni mediassa), mutta hän puhuu mielellään niinkin kevyistä aiheista kuin työn muutoksesta, yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta tai vaikkapa sosialidemokratiasta yleensä.

Vaalikampanjaa voi myös tukea lahjoituksin Jenni Karjalaisen tukiyhdistyksen tilille (Karjalainen kajahtaa ry, FI12 8146 9710 2248 57). Vaihtoehtoisesti voit tehdä lahjoituksen kätevästi täältä. Jokainen lahjoitus on tärkeä lisä vaalikassaan, jolla katetaan muun muassa kampanjamateriaaleista sekä mainonnasta koituvia kuluja.

Yhteystiedot:

Jenni Karjalainen
jenni.karjalainen(at)gmail.com

Tino Aalto
Kampanjapäällikkö
050 5748713
tino.aalto(at)gmail.com

Jakaminen parantaa maailman